iklan nak cari makan

Jumaat, April 15, 2011

se-petang Jumaat di pejabat

bila takda kerja nak dibuat (padahal kerja berlambak), maka shutter membisik di telinga. apa lagi, sekitar meja menjadi mangsa.


semalam tak berapa nak bersih. hari ini sudah bersih. baru je clear sekejap, dah tambah lagi kertas atas meja. haih. tak pernah sudah.

the keyboard

ada banyak benda. tapi yang nak difokus adalah USB hub edisi KRONE. souvenir ketika kursus Network Design tahun lepas.

dalam tempoh setahun, ada tiga diari/buku nota. hoh. pon macam tak cukup.

the tags.

takwim. macam-macam event penting kena marking pada kalendar supaya in future tak terlupa apa yang sepatutnya.

ehsan pengurusan. atas tuntutan tugas, maka dibekalkan sebuah notebook untuk kegunaan harian. kan baik kalau dapat macbook. betapa saya menghargainya.

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini