iklan nak cari makan

Rabu, Jun 15, 2011

r e v i s i o n

tinggal sehari je lagi untuk buat persediaan akhir menghadapi peperiksaan untuk disijilkan dengan Cisco Certified Network Associate (CCNA). dah tiga minggu bertungkus lumus menahan dagu atas meja, akhirnya yang ditunggu tiba jugak. hehe. akhirnya masa untuk exam. semoga lulus dengan bergaya. kalau fail pon, kira belom ada rezeki lagi. kiranya, kursus nih bagi a new experiences dalam suasana 'kembali menjadi pelajar'. hehe.

dah terpampang BESAR BESAR peringatan tarikh dan masa exam. kalau missed jugak, taktau lah.. kena bayar balek tuh kalau tak amek exam; USD250.00 .. fuuuhhhh!

bos saya yang sedang menelaah. memerhati soalan dan jawapan. giler experts!

 bos saya berbincang dengan sorang lagi bos saya. both of them are experts!

saya? taktau mana silap, letih je memanjang nak study. heheehe. tapi, ada sinar baru. bersemangat jugak nak lulus nih. pasal apa? pasal nak letak 'title' kat signature.. kihkih.. ;p

2 ulasan:

Nurr Kasih berkata...

all the best :)

hafiz-Taichou berkata...

thanks nurr. hehe.. ;)

Terdapat ralat dalam alat ini