iklan nak cari makan

Selasa, Mei 24, 2011

irama + lagu

saya bukan seorang pemain muzik. bukan juga seorang yang pandai ber-alat muzik. menyanyi? selalu salah pitching. hehe. tapi, saya gemar bermain gitar. berbekal-kan not-not lagu yang diambil/dipelajari dari internet, saya boleh-lah bermain. itupun, 'sumbang' je yang lebih. hehe.

saya jenis yang tak hafal not/chord gitar. apatah lagi lirik lagu. pitching selalu lari terabur. hehe. maka saya akan print-out atau salin semula lirik+chord lagu tersebut. pemilihan lagu dilakukan dengan memilih chord yang paling mudah. heheee...

1 ulasan:

NM02 berkata...

singgah sini terus follow. jom tukar link. like yr blog.

kalu sudi, jom follow ai plaksss..

*__"

Terdapat ralat dalam alat ini